Ansamblis „Benedicamus"

Ketvirtadienis, 2024-04-25, 10:28

Sveiki atvykę! Svečias | RSS | Titulinis | | Registracija | Prisijungti

Titulinis » 2011 » Gegužė » 1 » Šventė danguje
17:56
Šventė danguje


 Šiandien, Gegužės 1 dieną, kai švenčiame mūsų mieliausiųjų mamų dieną ir meldžiamės už jas, pradedame gegužės mėnesį, skirtą Švč. Mergelei Marijai, mūsų dangiškajai Motinai, prisimename nepailstantį šv. Juozapą Darbininką, Lietuvoje vyksta gailestingumo savaitgalio šventė Vilniuje, o visas Katalikiškasis pasaulis džiūgauja stebėdami ir melsdamiesi su mūsų Popiežiumi Benediktu XVI ypatingose šv. Mišiose. Šios Mišios Ypatingos tuo, jog jų metu skelbiamas palaimintuoju Dievo tarnas Karolis Wojtyla, pastaruosius 33 metus žinomas Jono Pauliaus II vardu. Ši šventė mūsų, lietuvių, tautai tuo ypatinga, jog šis popiežius kilęs iš Lenkijos, lankęsis Lietuvoje ir labai mylėjęs jaunimą. Palaimintuoju paskelbtas šis didis popiežius praėjus 6 metams po mirties. Skelbiamas vėl gi ne veltui, o dėl to, kad įvyko stebuklas ir viena vienuolė pasveiko iš parkinsono ligos, po to kai prašė užtarimo pas ką tik iškeliavusio popiežiaus. Gydytojai pripažino, kad ši Dievo tarnaitė, sirgusi tokia pat liga kaip ir Šventasis Tėvas, pasveiko visiškai netikėtai ir nepaaiškinamai. Pati stebuklą patyrusioji tuo džiaugėsi ir sakė, kad vos mirus Jonui Pauliui II ji ir visa tų namų bendruomenė meldė ir prašė užtarimo šiai seseriai ir štai įvyko stebuklas.
 Taigi, šiai dienai turime tikrai artimą mūsų tautai ir širdžiai palaimintąjį. Yra gausybė kitų šventųjų, kurie noriai užtars mus pas gerąjį ir gailestingąjį Dievą, tad naudokimės šiomis galimybėmis ir stenkimės artėti prie Viešpaties kasdien.
 O jums mielos mamos, linkime su dėkinga širdimi daug Dievo palaimos ir Mergelės Marijos užtarimo. Meldžiamės už jus ir prašome kantrybės ir maldos už mus.
 Palaimintasis Jonai Pauliau, melski už mus!


Žiūrėta: 958 | Įdėjo: Administratorius | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 1
0  
1 Grazina   (2011-05-03 17:01) [Įvesti]
Tai didžiai lauktas ir labai tikėtas įvykis... Labai daug žmonių dėl šio įvykio meldėsi ir meldžiasi... puikiai atmenu labai artimą ir nuoširdų, tik akimirkai susitikimą su Jonu Pauliumi II-uoju Lomžoje (Lenkija)... tai buvo specialus susitikimas su Lietuvos tikinčiaisiais... bažnyčia pripildyta dvasininkų ir vienuolių.... nepakartojamas jausmas.... angel angel angel
flower flower flower Labai gražus ir šviesus Dievo žmogus flower flower flower

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
[ Registracioja | Prisijungti ]

Tinklalapio meniu

Prisijungti

Paieška

Kalendorius

«  Gegužė 2011  »
SePrAnTrKtPnŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Siūlome apsilankyti




Patinka

Balsavimas

Ar dažnai dalyvaujate šlovinimo vakaruose?
Viso atsakymų: 3

Lankomumo skaitiklis


Viso prisijungę: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0