Ansamblis „Benedicamus"

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 12:16

Sveiki atvykę! Svečias | RSS | Titulinis | | Registracija | Prisijungti

Titulinis » 2015 » Liepa » 11 » Apie kitoLink.lt
16:10
Apie kitoLink.lt

   

 Interneto platybėse galima rasti daugybę pažinčių svetainių skirtų įvairaus amžiaus ir įvairių pažiurų žmogui. Tačiau šiandien norime jus supažindinti su kitokia – būtent krikščioniui skirta pažinčių svetaine kitolink.lt

KitoLink.lt kūrėjai apie svetainę.

Katalikiška – patikima – kokybiška – patrauklu

Bendravimo erdvė ieškantiems gyvenimo išrinktojo ir norintiems dalytis tikėjimu bei vertybėmis.

Poros paieška svetainėje

Internetas tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi ir vis dažnesniu įrankiu ieškant sau tinkamos poros. Tačiau platus internetinės komunikacijos srautas yra perpildytas su krikščionišku tikėjimu nesusijusios informacijos ir tikinčiam žmogui gana sunku atsirinkti, kas patikima ir patrauklu. Todėl siūlome erdvę, kurioje galėtų susipažinti ir lengviau vienas kitą surasti tie, kurie nori kurti pagarbią bendrystę, ieško gilių tarpusavio santykių, svajoja sukurti laimingą santuoką ir džiaugtis per ją teikiamomis Dievo malonėmis. Tai tik vienas iš daugelio būdų kitą surasti, bet Dievo keliai juk nežinomi!

Patikima ir rimta

Jūsų paties susikurtas vartotojo vardas ir svetainės suteikta pašto dėžutė leis Jums saugiai bendrauti. Tapę registruotu svetainės nariu/-e matysite kitų dalyvių profilius, galėsite atlikti paiešką pagal pasirinktus kriterijus, savo nuožiūra užmegzti kontaktą, diskutuoti forume, sužinoti apie vyksiančius renginius bei patys apie juos paskelbti. Užtikrindami kasdienę svetainės priežiūrą, mes galime suteikti tinkamą bendravimo erdvę ieškantiesiems rimtų santykių.

Paprasta, bet ne prasta!

kitoLink.lt svetainę sukūrėme tokią, kad ja naudotis būtų paprasta – čia greitai susiorientuosite, net jei ir neturite kompiuterinių įgūdžių. Ir tai, ką čia rasite, Jus praturtins. Tiesiog pabandykite!

Žiūrėta: 1220 | Įdėjo: Administratorius | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 0
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
[ Registracioja | Prisijungti ]

Tinklalapio meniu

Prisijungti

Paieška

Kalendorius

«  Liepa 2015  »
SePrAnTrKtPnŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Siūlome apsilankyti




Patinka

Balsavimas

Ar dažnai dalyvaujate šlovinimo vakaruose?
Viso atsakymų: 3

Lankomumo skaitiklis


Viso prisijungę: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0