Ansamblis „Benedicamus"

Penktadienis, 2024-04-19, 06:10

Sveiki atvykę! Svečias | RSS | Titulinis | | Registracija | Prisijungti

Titulinis » 2014 » Gegužė » 31 » Po ilgos pertraukos mes vėl grįžtame...
20:38
Po ilgos pertraukos mes vėl grįžtame...

 Sveiki, mieli bičiuliai. Prabėgo ne mažai laiko. Mūsų puslapis buvo tarsi miręs. Visą laiką skyrėme savo asmeniniams reikalams bei mokymuisi šlovinimo. Nežinia ar pavyko pasiekti tikslus iki tiek, kiek norėjome. Tačiau mes grįžtame ir nuo šiol ne tik šlovinsime Dievą, tačiau ir elektroninėje erdvėje dalinsimės savo išgyvenimais bei Dievo buvimo patyrimais.

 Praėjusį sekmadienį mūsų keliai vedė į Naująją Akmenę. Ten 12 val. Šv. Mišiose pirmą kartą į  savo širdis vaikai priėmė Jėzų, tad mes turėjome džiaugsmo ir garbės šioje šventėje šlovinti. Dar didesnis džiaugsmas užliejo širdis išgirdus atsiliepimus. Žmonės išgyveno Dievo buvimą, jų širdis palietė Šventoji Dvasia. Dėkojame už bendrą maldą bei bendrystę tiek klebonui Olijandui Jurevičiui, tiek ir visiems ten sutiktiems.

 Šiandien, Kretingoje įvyko kasmetinė "Sveika, Jūrų Žvaigžde" šventė. Kolektyvų susirinko ne itin gausiai, tačiau pati bendrystė ir buvimas kartu bei jaunosios kartos sutikimas yra labai brangūs. Visiems dalyviams susirinkus, turėjome šlovinimą, kurį pravedė Pranciškoniškojo jaunimo Tarnyba, po to kiekvienas kolektyvas prisistatė giesme. Po prisistatymo turėjome pamokėlę, kur buvome mokomi džiazo stiliaus subtilybių. Vėliau, palikę pranciškoniškąją gimnaziją keliavome į bažnyčią, kur buvo Šv. Mišios, kuriose visi bendrai giedojome. Klebonas brolis Antanas pamokslo metu kalbėjo apie labai svarbų dalyką ne tik muzikoje (tačiau joje bene svarbiausią), bet ir gyvenime, apie klausymąsi. Po Šv. Mišių šventoriuje valgėme broliu paruoštu makaronus su sūriu, vaišinomės arbata ir sausainiais, bendravome. Po to išsiskirstėme savais keliais.

 Taigi, tokia mūsų gegužės mėnesio antra pusė. Nors vasaros laikas nėra lengvas, tačiau stengsimės toliau šlovinti Dievą ir padėti jums kelti savo širdis į  Jį.

Žiūrėta: 1109 | Įdėjo: Administratorius | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
0  
1 Edga   (2014-06-08 00:54) [Įvesti]
Taip, po šiokios tokios pertraukos vėl grįžtame, tikimės jūs mūsų neužmiršote ir laukėte be sugrįžtančių smile . Kelionės tikrai paliko daug gerų prisiminimų ir įspūdžių biggrin . Nes žmonių grupė susirinkusi vienu tikslu - šlovinti Dievą, visa širdimi, tikrai nepalieka abejingų.

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
[ Registracioja | Prisijungti ]

Tinklalapio meniu

Prisijungti

Paieška

Kalendorius

«  Gegužė 2014  »
SePrAnTrKtPnŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Siūlome apsilankyti




Patinka

Balsavimas

Ar dažnai dalyvaujate šlovinimo vakaruose?
Viso atsakymų: 3

Lankomumo skaitiklis


Viso prisijungę: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0